ZAALVERHUUR

Onze prachtige nieuwe hal aan het Industriepark 23i in Leek is ook voor andere clubs te huur, in de avonden en weekenden. Profiteren van een hal mét twee verende wedstrijdvloeren en alle benodigde materialen? De kosten zijn €32,50 per uur. Heb je genoeg aan één wedstrijdvloer? Dan betaal je slechts €20 per uur.  Neem hiervoor contact op met Alexandra. Het is ook mogelijk om hierbij professionele coaching van een van onze trainers te krijgen.

REGIO TRAININGEN

Elke zondag 12.30 – 14.30 uur organiseren wij een regio training. Hier mag elke club zich voor aanmelden en de eerste keer kosteloos langs komen met sporters en trainers. Als de sporters en trainers het bevalt dan mogen de teams op structurele basis komen trainen. De kosten hiervoor bedragen € 30 per maand. Eenmaal per 2 weken is ook mogelijk, de kosten daarvan zijn € 20 per maand. Let op, de tijden en kosten zijn onder voorbehoud.

Opgeven kan bij Alexandra

SAMENWERKEN

Naast regio trainingen bieden wij ook de mogelijkheid om intensiever samen te gaan werken:

Wat kunnen wij jullie club bieden:
– De kans om een sporter naar een hoger niveau te krijgen, waarbij ze gedurende de hele carrière voor de eigen club uit blijven komen.
– De mogelijkheid om met pupillen teams gecombineerd te trainen bij AANN en de eigen club.
– Ondersteuning van professionele coaches en choreografen op het gebied van technische, artistieke en fysiologische zaken.
– Ondersteuning op het gebied van juryzaken door een internationaal jurylid.
– Ondersteuning op het gebied van bestuurtechnische zaken door een verenigingsondersteuner.
– Het opleiden en bijscholen van trainers.
– Technische leerlijnen op het gebied van acro.
– Extra trainingsmogelijkheden/faciliteiten voor talenten bij onze regio trainingen.
– Promotie voor de sporters en club (lokaal en online).
– Een netwerk van acro verenigingen, waarin het delen van kennis centraal staat.

Wat verwachten we hiervoor terug:
– Gezamenlijk optrekken om acro te laten groeien in (Noord) Nederland.
– Een positief samenwerkingsverband waarin potentiële talenten de mogelijkheid krijgen om door te groeien naar de stichting.
– Het delen van kennis t.b.v. het netwerk.

 Voor meer informatie, neem contact op met Alexandra.

REGIOTRAINING AFSPRAKEN

– Aan het begin van het seizoen worden alle opgegeven teams ingedeeld in een jaarrooster, wij gaan er van uit dat teams op de dagen waar ze zijn ingedeeld komen trainen. Het rooster wordt aan de trainer van betreffende vereniging gemaild.

– Afmelden wanneer niet getraind kan worden is verplicht, graag zo spoedig mogelijk doorgeven aan Alexandra, tot uiterlijk een week van tevoren. De training moet wel betaald worden. Als het mogelijk is kan de training op een ander moment ingehaald worden, mits je op tijd hebt afgemeld. Als dit niet het geval is kan de training niet meer worden ingehaald.

– Het is mogelijk extra te komen trainen als er ruimte is in het schema. Hieraan zijn kosten verbonden.

– Opzeggen van de regio training kan tijdens het lopende seizoen. Opzegtermijn is 2 maanden. Aan het eind van het seizoen is de opzegtermijn 1 maand (dus als je wilt stoppen op 1 juli dan kun je tot uiterlijk 1 juni opzeggen).

– Zorg ervoor dat de kleedruimte en de zaal altijd netjes worden achtergelaten, etensresten en drinkflesjes graag weggooien in de daarvoor bestemde afvalbakken.

– Alle communicatie gaat vanuit sporters naar hun eigen trainers, die het vervolgens met Alexandra communiceren.